Diverse,  Svin

Tacopai

Dette er vel ikke helt pai, all den tid man ikke bruker deig til å pakke den inn med, kanskje nærmere enchiladas enn noe annet? Bare 1 stor til hele familien i stedet for en til hver?

Start med å legge tacolefser i en smurt ildfast paiform, se mønsteret på bildene nedenfor.

Når du har dekket formen med tacolefser fyller du oppi det du liker å ha når du spiser taco, her ble bildene tatt en gang jeg laget den litt på sparket, men jeg fylte den med pulled pork fra en tidligere BBQ økt, salsa og ost, masse ost! Før jeg lukket paien og la en ny lefse på toppen.

Traegeren min hadde jeg satt på 200 grader, om du bruker gass eller kullgrill så pass på å lage paien på indirekte varme for at den skal bli gjennomvarm før den blir svidd.

Når paien er gjennomvarm og du er fornøyd med utseendet, så kommer den spennende delen, nemlig å få den ut av forma med å snu den! Her gjelder det å være forsiktig, spesielt om du har brukt like saftig kjøtt som meg! Pass på å holde på en måte som gjør at de kjøttsaftene som renner ut ikke treffer deg! Det er ikke nødvendigvis mer enn noen dråper, men varmt fett er kjipt å få på huden!

Så er det bare å la den hvile litt før du skjærer opp og serverer! -håper det smaker!