Diverse

Stableloff toast!

Som grunnlag til denne toast’en bruker jeg stableloffen fra dette innlegget:
https://www.furtebuabbq.no/?p=516

Dette er en toast du gjerne vil spise mer av, men som er utrolig mektig! Fyr opp grillen til ca 200 grader. Jeg har Traeger, så det bare er å sette temperaturen og trykke på ignite, men du klarer dette fint på en gass-/kullgrill også. Selv stekeovn eller toastjern kan til nøds fungere!

Skjær stableloffen i skiver, smør på ett lag med chipotle ketchup, jeg bruker Wildfire foods sin. Legg deretter på en skive med cheddar etterfulgt av det pålegget du måtte ønske og topp med en ny skive med cheddar. Når grillen er varm er det bare å legge de på rista. 10-15 minutter på hver side, så får du ett ordentlig godt resultat!

Når toasten er ferdig er det bare å hugge innpå, dette ser ikke vakkert ut, men rustikt og smakfullt kan jeg love deg at det er!