Fjærkre

Kylling taco!

Om du kjører fredags taco eller taco tirsdag, eller kanskje “Taco Everyday”? Så er det uansett ett fantastisk måltid, spesielt om du bytter ut kjøttdeigen med noe annet! Denne gangen ble det kyllingfileter på grillen. Disse ble rubbet med tacokrydder før jeg la de på grillen!

Traegeren hadde jeg satt på 105 grader og aktiverte supersmoke for å få ekstra smak i kjøttet, om du bruker gass eller kull er det viktig at du går for indirekte varme. Lot kyllingen ligge på til den hadde en kjernetemperatur på 65 grader før jeg delte den opp, blandet inn litt mer krydder og vann.

Så var det tilbake på grillen, først lot jeg den stå en stund på 105 grader før jeg skrudde opp temperaturen til 180 mot servering. Kyllingen er ferdig når sausen er passe redusert, dette er en smakssak, så det avgjør du selv!

Tacoen serverte jeg sammen med hvete tortillas, salat, revet cheddar og salsa, for meg falt valget på “Pot Smokin Scorpion” fra Wild Fire en lokal produsent av håndlagde sauser!

Håper det smaker!