Bakst,  Diverse

Vinterpizza!

Selv om vinteren er her og mediehusene skriver om sibirkulde, er det ingen grunn til å utsette grillingen! Denne gangen ble pizza på grillen i 10 minus.

Når det gjelder pizza er det stort sett begrepet tidsklemmepizza som jobbes etter, selv om vi var på hytta denne gangen. Brukte pizzadeig på rull, ferdigsaus, chorizo og kjøttboller fra Peppes serien… toppet med en pose ferdig revet cheddar. Juks? -ja… Godt? Veldig!

Grillen var forvarmet til “max” som på en Traeger Pro34 er rundt 230 grader. Pizza steinen lå i fra oppstart og fikk godgjøre seg på full temperatur ca 30 minutter før jeg la inn pizzaen. Det er viktig at steinen er god og varm, da får du skikkelig sprø bunn!

Pizzaen var klar etter ca 18-20 minutter, om du bruker en av de nyere modellene fra Traeger, så er det høyere temperatur på full effekt (260 grader), på disse grillene bruker pizzaen 13 minutter.

Håper det smaker!