Fisk

Fish Taco!

Det var tid for tirsdagstaco igjen og denne gangen falt valget på fisketaco! Dette var noe vi ikke hadde prøvd før, men som vi garantert skal lage igjen! Rett og slett skikkelig snadder.

Laks på grillen har vi laget mange ganger, men denne gangen brukte jeg “Fish Taco” krydderet til Santa Maria, litt juks er lov både på tirsdager og resten av uka! Grillen hadde jeg forvarmet til 105 grader og aktiverte funksjonen super smoke. Om du bruker gass eller kullgrill, pass på at du griller laksen på indirekte varme.

Laks gjør seg utrolig godt på “low and slow”, jeg pleier å la den ligge til en kjernetemperatur på 54 grader før jeg tar den av. Garanterer ett saftig resultat og en fisk som flaker seg! Om du setter Traegeren på 105 grader, tar det ca 90 minutter, men det varierer litt så følg med underveis.

Da fisken hadde nådd riktig kjernetemperatur, tok jeg den ut fra grillen og rev den fra hverandre med to gafler. Pass på at skinnet blir liggende igjen. Vend litt på fisken for å blande fisk og krydder ordentlig.

Tacoen ble servert med Wild Fire sin “Mango Habanero” salsa, taco lefser, guacamole, salat og revet mozzarella! Skikkelig snadder tirsdagsmat!