Diverse,  Fjærkre

Enchiladas med kalkun

Vinter er heldigvis ingen grunn til å ikke fyre opp grillen, den brukes året rundt hos oss og gleden av å lage mat blir jo ikke noe mindre av at det er vinter og snøvær ute!

Det som ble til overs av kalkunen vi grillet på nyttårsaften ble delt opp og lagt i fryseren, så denne grilløkten er basert på restemat fra nyttårsmiddagen! Tok opp en brystfilet fra fryseren og dro denne fra hverandre. Blandet med tacokrydder og litt væske før jeg lot den stå og godgjøre seg på Traegeren i 20-25 minutter (230 grader). Rørte om litt innimellom.

Da blandingen av kjøtt og krydder hadde blitt god og varm, begynte jeg å legge opp tacolefser med ost, salsa, mais og kjøtt før jeg satt disse til gratinering i grillen. Jeg er glad i sterk mat, så på de jeg skulle ha selv brukte jeg “Pot Smokin Scorpoin” fra Wildfire Foods for det lille ekstra.

Enchiladaene fikk stå i grillen i ca 20 minutter på 230 grader, her lønner det seg nok å sjekke en gang i blant for å holde ett lite øye med de.

Resultatet ble helt nydelig!