Bakst

Innbakt Pizza!

Jeg prøvde meg på innbakt pizza laget på Traegeren for en tid tilbake og det har blitt en stor suksess, fremgangsmåten min er mye tilsvarende “Tidsklemme Pizza”, altså optimalisert for hverdagen! Jeg jukser såpass at jeg bruker ferdig deig på rull… og ferdig saus som jeg krydrer selv…

Sett i gang grillen før du begynner på tilberedelsen, jeg setter Traegeren på 260 grader og legger inn 2 pizza steiner for langpanne. Lar den nå full temperatur før jeg begynner å gjøre klar pizzaene, dette for å sørge for at steinene er ordentlig varme!

Føler du deg ekstra eventyrlysten kan du jo slenge på litt “Reaper” fra Wildfire Foods, denne er potent så det holder, så gjør deg kjent med sausen før du bruker den, du trenger bare litt!

Når sausen er fordelt, så er det bare å fylle med det du har lyst til å fylle pizzaen med, om det er rester eller om du kjøper noe godt til formålet! Chorizo og cheddar syns jeg fungerer veldig godt.

Når fylle er på plass er det bare å lukke pizzaene og legge de på grillen, klokka pleier jeg å sette på 14 minutter!