Diverse

Omelett på grillen!

En ting vi har laget mer og mer av på grillen den siste tiden, er omelett. Den lager seg i stor grad selv og smaker helt fantastisk! Ikke minst blir den mye mer luftig enn om man bare lager den i panna!

Først setter jeg Traegeren på 260 grader, setter inn en jernpanne med en god smørklatt i mens grillen varmer seg opp. Når oppvarmingen er i gang begynner jeg på røra, enkelt og greit.

1 ss melk pr egg, vi pleier å bruke 6 egg og dermed 6 ss melk.
Krydder etter ønske og smak.
Tilsett kjøtt, grønnsaker, ost, her er det stor frihet!

Når grillen er ferdig oppvarmet heller jeg den ferdige røren i jernpanna og skrur grillen ned til 105 grader og supersmoke. Der lar jeg den stå i 40 minutter. Neste steg er 20 minutter på 160 grader og avslutningsvis 20 minutter på 200 grader.

Akkurat hvor lenge den skal stå på de forskjellige temperaturene er litt avhengig av hva du har i røra, men det har fungert veldig bra med de tidene for oss!