Diverse

Timberline 1300

Denne har jeg hatt lyst på lenge og endelig er den her, tipper at det blir minst like mye god BBQ i 2020 som i 2019. Det siste året har jeg i hovedsak brukt en Ironwood 650, som er en veldig bra grill, men har savnet størrelsen til Pro34’en som jeg har på hytta litt. Timberline 1300 har omtrent samme flate på nedre rist som Pro34, men har 3 nivåer. De to øvre nivåene har betydelig mer plass enn de øvre hyllene på Ironwood og Pro.

I tillegg til at denne er størst, er den bedre isolert enn både Ironwood som har isolerte sider og Pro (som ikke er isolert i det hele tatt). Dette gir mer stabil temperatur og lavere pelletsforbruk.

Pellets kapasiteten er den samme som på de andre grillene til Traeger, i overkant av en sekk. Dette er mer enn nok til det du måtte ønske å grille, selv for økter som nærmer seg ett døgn!

Gleder meg virkelig til å bli kjent med denne grillen!

Jeg har handlet hos BBQ Shop og er ambassadør for Traeger i Norge.