Fjærkre

Pulled chicken

Tenkte jeg skulle prøve meg på pulled chicken, så fant noen kyllingfileter vi hadde liggende, rubbet de godt før jeg la de på 105 grader til de hadde en kjernetemperatur på 65 grader. Mens jeg ventet så gjorde jeg klar en blanding av buljong og bbq saus.

Da kjernetemperaturen nådde ca 65 grader pakket jeg kyllingfiletene inn i aluminiumfolie sammen med buljongblandingen før jeg la de tilbake på Traegeren. Der fikk de ligge til en kjernetemperatur på 95 grader.

Etter en halvtime-time med hvile under teppe (for å holde på varmen), dro jeg kyllingen fra hverandre på samme måte som med pulled pork.

Serverte med hamburgerbrød, cheddar, pommes frites og mac’n cheese. Det var bred enighet rundt bordet om at det ble en suksess, kona mener at det til og med ble bedre enn pulled pork. Vet nå ikke helt på det siste, men dratt kylling kommer vi til å lage igjen. Dratt gris også!