• Svin

  Ostepølser “low and slow”

  Noen ganger er det ordentlig godt med noe enkelt på grillen! Denne gangen lagde jeg ostepølsene på lav temperatur i grillen i stedet for å frese de kjapt på høy varme. Med en Traeger eller annen grill som gir røyksmak får du ett annet smaksbilde på denne måten. Også på noe så enkelt som pølser!

 • Diverse,  Svin

  Tacopai

  Dette er vel ikke helt pai, all den tid man ikke bruker deig til å pakke den inn med, kanskje nærmere enchiladas enn noe annet? Bare 1 stor til hele familien i stedet for en til hver?

 • Svin

  Spareribs BBQ

  Her om dagen var jeg en tur innom BBQ Shop i Sandvika for å kjøpe inn noen sekker med pellets, endte opp med å handle med meg spareribs, rubb og øl også.... rart med det der!

 • Svin

  Pulled Pork

  Pulled pork, nappa gris, sleven gris, dratt gris, kjært barn har mange navn? Skikkelig snadder og lavterskel å lage! Det finnes mange gode oppskrifter og du kan stort sett gjøre hva du vil selv! Her bruker jeg svinenakke! Du bør beregne 10-12 timer på grillen avhengig av størrelsen på stykket! Kjøttet rubber jeg dagen i forveien og lar det ligge…

 • Svin

  Spareribs 3-2-1!

  Som med det meste annet av kjøtt begynner jeg på spareribs kvelden i forveien. Kjøttstykkene renskjæres, membranen fjernes og kjøttet rubbes før jeg pakker det inn og legger det i kjøleskapet over natten, på denne måten blir kjøttet marinert av rubben. Når det gjelder membranen, så er det viktig å gjøre en god innsats på å fjerne denne, du kommer…