• Storfe

  Wagyu brisket!

  15.mai var det "Traeger Day", dette er en årlig happening lagt til en lørdag midt i mai. I den forbindelse er det morsomt å legge noe ordentlig godt på grillen og etter litt snoking, fant jeg wagyu brisket hos Gastroroyal.

 • Storfe

  Tomahawk

  Tomahawk eller entrecote på bein blir ordentlig godt med reversed searing metoden. Jeg fyret opp grillen og satte i gang med rubbing av kjøttet. Traegeren satte jeg på 105 grader med supersmoke aktivt for første delen av prosessen!

 • Storfe

  Med Ranger på tur!

  Jeg har en Traeger Ranger som jeg kjøpte for å bruke som turgrill, i hovedsak de gangene vi kjører noe sted. For selv om den ikke er så stor er den relativt tung, her snakker vi 30kg+ om man har med støpjernsplata på turen. En annen ting er at man må ha tilgang til strøm, derfor har jeg gått til…

 • Storfe

  Døgnvillburger!

  Her om dagen hadde vi temaburger til middag, det hele var ett resultat av at jeg oppdaget at Døgnvill selger litt stæsj til hjemmeburgere og ikke bare på serveringsstedene sine. Burgerne er blanding av høyrygg og bryst!

 • Storfe

  Entrecote på grillen!

  Vi var en tur på hytta og jeg lengtet etter noe godt på grillen, etter å ha saumfart den lokale Meny butikken kom det frem at de hadde entrecote på bakrommet. Dette var av den rimelige typen med relativt dårlig marmorering og jeg kan love deg at det har noe å si for smaken. Likevel blir det en skikkelig god…

 • Storfe

  Wagyu Entrecote

  I ett svakt øyeblikk bestilte jeg meg ett stykke med japansk wagyu entrecote i 11+, tenkte at det jo er noe som må prøves en gang... men det blir garantert ikke siste gangen!

 • Storfe

  Wagyu Ytrefilet

  Traegeren ble satt til 105 grader og supersmoke aktivert! Kjøttet ble rubbet med en kafferub som heter "Java Steak Seasoning" fra "The Missing Link", dette er et produkt fra BBQ Shop.